Over
Managen, mijn grote liefde voor papier en vormgeving komen geheel tot uiting in NuVantoen Grafisch Project Management. Het begeleiden van een drukwerkproces vanaf het hele begin tot het daadwerkelijk op de deurmat vallen is mooi! Sabrina van Maanen
Managen, Gastvrij, madelief, professional, veelzijdigheid, ambachtelijk, Sabrina van Maanen
16678
page-template-default,page,page-id-16678,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

NuVanToenDe madelief staat niet direct voor Grafisch Project Management, maar is onlosmakelijk met mij verbonden als persoon.

Ik ben een “duizendpoot”! Enorm gehecht aan de veelzijdigheid, flexibiliteit en vooral vrijheid van mijn bestaan. Managen, gastvrijheid en oude ambacht zijn wel de sleutelwoorden van mijn arbeidzame leventje.

Managen, mijn grote liefde voor papier en vormgeving komen geheel tot uiting in NuVantoen Grafisch Project Management. Het begeleiden van een drukwerkproces vanaf het hele begin tot het daadwerkelijk op de deurmat vallen is mooi!

Gastvrij ben ik een aantal uren in de week als Hospitality Professional voor Receptel. Contact met mensen blijft voor mij een must. Altijd fijn om een “eerste indruk” van een bedrijf te mogen zijn.

Ambachtelijke arbeid verricht ik in onze schuur achter in de tuin, waar ik “in opdracht” meubels opknap in de oude stijl  Van Toen!

sabrina-2jaar